Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Kattshopping!

Av Emelie - 13 september 2009 15:01

IKEA har ju rätt många snygga kattprylar, men det är väl inte alla som är så där jättepraktiska för katterna. En pytteliten kudde, till exempel, hur ofta kommer katten att ligga på den? Dessa tre prylar, som jag precis har inhandlat idag, kan jag dock rekommendera. Tältet är neutralt i utseendet och passar in "överallt", matskålen är tillräckligt bred och stadig och inte gjord av plast, och underläggen är rejäla och har glidskydd på undersidan! Och så gillar jag ju ljusgrönt! Glad

          

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 september 2009 22:33

Kul tält! Jag köpte också ett litet tält när Alice skulle komma. Hon tycker det är kul att springa in i turbofart! ;-)

http://meab52.wordpress.com

 
Ingen bild

Sara N

14 september 2009 10:03

Köpte Ikeas kattunnel i fredags. Viggo var lite avvaktande först, men nu går den bra att busa i den. Med risk att fastna – han är ju lite rund om magen... Hoppas att Domino ska uppskatta den också! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se