Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under augusti 2009

ANNONS
Av Emelie - 17 augusti 2009 14:12

...så hade hela kullen somnat på badrumsgolvet! Till Johanna: Daisy ligger längst till höger av de mönstrade katterna.

ANNONS
Av Emelie - 17 augusti 2009 10:14

De senaste nätterna har jag drömt att jag går en utbildning som jag känner mig överkvalificerad för. Känslan är ungefär att jaha, då ska man börja skolan igen, då. I natt var det någon sorts folkhögskola med inriktning på italienska och min lärare på mellanstadiet Kerstin Ström var lärare för kursen. I drömmen så kände jag mer och mer att jag ville sluta, för att jag inte riktigt visste vad kursen gick ut på, och för att jag kände mig utanför de andra eleverna. Jag fick reda på att de hade planerat in en resa till Italien, och jag ville absolut inte följa med. Sedan kom jag på att jag hade med mig Evora på skolan i ett av klassrummen. Där fanns en massa andra djur också. Så jag gick och hämtade Evora och så hade jag en massa annat att bära på också. Jag fick bära henne i en vanlig väska.


Min tolkning av drömmen: Jag är väldigt överkvalificerad för den praktikplats som jag har på Göteborgs zoologiska, och jag vet inte vart det kommer att leda. Jag går dit varje dag och lär mig saker, men jag förstår inte riktigt syftet med det. Ska jag aldrig bli färdig med "att gå i skolan"?

Av Emelie - 16 augusti 2009 21:21

Mina favoritkatter PimPim och Nero på katthemmet kompis är fortfarande inte tingade. Helt obegripligt, enligt min mening, så vackra som de är!!!! Skulle säkert passa bra på utställning i huskattsklass. Och de är så fina ihop, med samma teckning men olika färger. Bor utanför Kalmar på ett katthem.


Och så läser jag på Mammaveterinärs blogg att nu på sommaren så kommer folk dagligen in med kattungar för avlivning eller nästan helt fullgångna foster för abort. Vilken sjuk värld vi lever i! Om alla huskatter kasterades och fick märkning så skulle detta problem inte finnas överhuvudtaget. Man borde kanske starta en namninsamling eller nåt för att få politikerna att inse att det behövs en lag för det här.

Av Emelie - 15 augusti 2009 08:43

Fem småkissar har nu lärt sig att äta torrfoder: Devin, Daisy Delphie, Dylan och Diva.


Det lösa i magen verkar också ha gott över, tack och lov.


För övrigt anser jag att alla huskatter bör märkas och kastreras.

Av Emelie - 14 augusti 2009 18:31

Daisys matte Johanna och hennes mamma Marie har varit här idag och jag är så glad att Daisy ska flytta till dem, för de är sådana stora djurvänner! De är verkligen måna om att Daisy ska trivas hemma hos dem, Johannas lillebror och deras hund Ben, och de har börjat förbereda sig genom att köpa kattleksaker, ett rosa katthus och genom att odla ampelliljor! :-D

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se