Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under augusti 2009

Av Emelie - 22 augusti 2009 22:54

...eller titta på Delphie med hennes tofsar på öronen! En stor tjej med underbar pälskvalitet och ljuvliga ögon.

ANNONS
Av Emelie - 22 augusti 2009 19:02

Jag lovar: foton på söta Delphie och Daisy kommer också snart! (Förresten har jag blivit kär i en honkattunge igen, men hon är säkert inte till salu...)

ANNONS
Av Emelie - 22 augusti 2009 19:01

...lille Devin är en sötnos av sällan skådat slag! Hans öron är så små och hans vita markeringar är jättevackra! När Sara var här så kunde hon inte låta bli att gosa med hans små söta tassar, och han bara låg helt avslappnad och slumrade.  :-)

Av Emelie - 22 augusti 2009 19:01

...Diva är, som ni ser, ett gosigt charmtroll av stora mått. Jag är helt fascinerad av det fina "schackmönstret" på hennes mage!

Av Emelie - 22 augusti 2009 19:00

Domino har öron som gör vilken sibirisk katt som helst avundsjuk. Små och välplacerade. Hans päls är nästan helt kolsvart. Lilla Los favorit.

Av Emelie - 22 augusti 2009 19:00

...Dylan är tuffingen i kullen och han kommer att trivas som utekatt. Han har fin bredd i ansiktet och kraftig benstomme. En myskille!

Av Emelie - 22 augusti 2009 18:59

Idag var jag och hälsade på Jasper. Han är en pratsam killen på övertvå kilo nu. När vi fikade så låg han bakom min nacke på fönsterbrädan och sov. Snart ska både han och Cleo ställas ut. Och Margita kommer också att vara där. Lycka till allihop!!!

Av Emelie - 22 augusti 2009 01:14

Just nu är katthemmen fulla med katter som behöver nya hem, och alla ni som läser min blogg skulle kunna fundera på om ni på något sätt kan bidra till att hjälpa alla katter i nöd. Ett sätt är förstås att adoptera ett par små kissar, till exempel lilla underbara Pärlan, som bor på Göteborgs katthem. Visst är hon söt? Jag gillar den vita teckningen i ansiktet.


Ett annat sätt är att printa ut reklamblad från ditt närmaste katthem och sätta upp på djuraffärer och hos veterinärer. (Jag har självklart satt upp lappar om Göteborgs katthem på Göteborgs zoologiska, där jag praktiserar.) Ett tredje sätt är att bli jourhem, och ta hand om en eller flera katter tills de hittar nya hem. Ett fjärde sätt är att påverka politikerna att införa en lag om att alla katter ska vara ID-märkta. Ett femte sätt kan vara att erbjuda dig att jobba ett par timmar i veckan på ett katthem. Ett sjätte sätt kan vara att du kastrerar och ID-märker din egen katt och säger till alla du träffar att de ska kastrera och ID-märka sina katter. Ett sjunde sätt är att du donerar pengar till ett katthem som du gillar. Det finns alltså mycket som du som enskild människa kan göra för att katter ska få det bättre! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.  :-)

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se