Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Dessa två sötnosar har blivit tingade idag:

Av Emelie - 17 augusti 2009 18:21

Dylan och Diva!!!   :-D  Dylan ska bli Katarinas 50-årspresent och både Diva och Delphie ska bli hemliga överraskningar åt sina familjers barn!


Tänk vilka små glädjespridare jag föder upp!!!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

17 augusti 2009 18:54

Vad roligt!! Diva är fortfarande bara för söt!!!

http://meab52.wordpress.com

 
Johanna H

Johanna H

18 augusti 2009 17:29

Nämen, vad kul - grattis! De är ju för söta allihop, men Dylan är min favorit (sen tycker ju jag att han har ett väldigt bra huvud - kolla bara bredden mellan öronen och deras storlek och placering!!!)!

http://jrhs.no-ip.org/sibi-tovaritj

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

18 augusti 2009 21:30

De är verkligen jättesöta dina småkissar!
Blir goa glädjespridare för sina nya ägare.

Längtar så till min första kull som kommer om ca 3 veckor.

http://laghamrapionen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katarina

19 augusti 2009 13:01

Japp, alla vill/önskar vi något och vad bättre än en goding som Dylan i egenpresent :) Alla här hemma är överförtjusta förutom H´som egentligen inte vill ha några djur... men som jag vet kommer att skämma bort Dylan å´de grövsta... Ser så fram emot att få ta emot honom. Tack Emelie för ditt tålamod med mitt "velande".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se