Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Hälsningar från Jasper!

Av Emelie - 11 augusti 2009 13:24

"Ja då det går jättebra, han och Saga har börjat vänja sig vid varandra nu, och han har till och med börjat förstå att man kanske ska akta sig för C. Diesel och C hade stått vid mammas fötter när hon hämtade något i kylen här om dagen. När mamma tittade ner blev hon förvånad eftersom C faktiskt försökte klappa lillkillen och inte slita loss päls. Två sekunder senare fick C ett fint grepp om Diesels huvud och är på väg att dra, men mamma han i rättan stund.
Han är verkligen föör snäll, varken klöser eller säger ifrån överhuvudtaget, därför jag inte vill lämna någon av våra andra "bäbisar" själva med honom.
Diesel har även fått springa i hela huset lite smått dom senaste dagarna och jag blir lika orolig varje gång jag inte hittar honom på två sekunder, men han kommer alltid fram när man börjar kolla efter honom och ropar lite.

Igår var han nog lite dålig i magen, han spydde tre gånger under dagen, så mamma tyckte vi kunde kolla om vi kunde få i honom lite välling (Saga fick det när hon blev dålig, fungerar jättebra, så hon får det sista av Cs välling varje kväll nu) och det var inte svårt att få i sig. Han älskade det verkligen, och han har inte spytt något mer efter det heller så tror det bara var något han har fått i sig eller något som var irriterat i halsen/magen.

Han har blivit riktigt "mammig" nu med, han vill ha koll på mej hela tiden, har han det så är han lugn och kan springa omkring, men går jag ifrån honom för länge så piper han efter mej. =)"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se