Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2009

Evora, min fina tjej!

Av Emelie - 9 augusti 2009 20:43

Idag har en familj varit här och tittat på Evora. Det är med blandade känslor som jag har bestämt mig för att omplacera Evora. Hon är en underbar katt och hon var den som fick den första kullen i min uppfödning, så hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.


Det finns flera orsaker till att jag ändå känner att en omplacering är rätt, och en är att Evora inte trivs så bra här med de andra katterna längre. Hon morrar ibland åt Cornelia och ibland hamnar hon och Lisen i bråk. Evora gillar inte att ha låg rang. Hon trivs bättre när hon får vara den som är i centrum, som har kattungar och får mycket uppmärksamhet. Dessutom tycker hon nog att det är irriterande att Cornelia bor kvar här och tar hennes plats. Så det är både glädje och sorg jag känner nu när omplaceringen kanske blir verklighet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

E.Å

9 augusti 2009 21:28

Hur gick träffen, har den fina tösen hittat en ny familj?

 
Margita

Margita

9 augusti 2009 22:31

Evora kommer säkert att få det så bra och jag tror inte katter fungerar som oss människor. De anpassar sig och glömmer den gamla familjen. Det är bara så svårt för oss att acceptera det, vi vill gärna tänka att de har samma känslor som vi men de är ju faktiskt "bara" katter. Det sista säger jag med risk för att bli rejält missförstådd ;-)Jag skulle kunna utveckla detta mer men då blir det så långt inlägg. Evora kommer att få det bra! Punkt! :-)

http://meab52.wordpress.com

 
Ingen bild

Katarina

10 augusti 2009 22:04


Det var en fin kattflicka vi fick förmånen att komma och träffa på söndag kväll... jag kom även dagen där på för att träffa denna fantastiska kattfröken... Hon är som en riktig Drottning. Ser fram emot att Evora kommer och hälsar på oss nästa vecka. Där efter hoppas jag att Evora hjälper oss att komma fram till ett riktigt beslut. Hoppas bara att hon vill ha oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se