Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under juli 2009

ANNONS
ANNONS
Av Emelie - 13 juli 2009 22:04

Jag har hittat en hona i ett annat land som jag är lite intresserad av, men egentligen har jag ingen lust att hålla på och resa och krångla med en massa byråkrati...jag kanske ska vänta ändå. Jag både vill och inte vill köpa en ny hona. *villrådig*


Alla kattungarna har börjat öppna sina ögon. De är så söta så man smäller av!


Jag blev väldigt inspirerad av att se "stämpelhamsterns" scrapbookingateljé idag. Vill också börja tillverka snygga tackkort och sånt!

Av Emelie - 13 juli 2009 11:30

Jasper är enligt uppfödaren den största och mest lovande hanen i kullen och han har precis lärt sig att äta torrfoder. Han har börjat bli riktigt gosig också och det var flera intressenter som stod på kö och hoppades att jag skulle ändra mig. Idag hälsar vi på hemma hos Jaspers fodervärd A och hennes mamma, alias "stämpelhamstern".


Nu har jag fått en fix idé att jag vill köpa en till hona som jag kan para Jasper med om ett år, men samtidigt vill jag ju lämna plats åt en hona från någon av mina egna kullar. Problemet är bara att om jag behåller en hona så kan mamman och dottern bli sura på varandra. Det har redan börjat bli så mellan Evora och Cornelia. Cornelia skulle gärna vilja snutta tutte och leka, men mamma Evora morrar.  :-(
Av Emelie - 12 juli 2009 12:26

Nu har Domino öppnat sina ögon helt, och han är söt! Jag hoppas verkligen att någon utställningsintresserad köper honom, för jag tror att han blir rastypisk. Men man vet aldrig hur han kommer att utvecklas, förstås. Några av de andra har också börjat öppna sina ögon, och jag tror att hela kullen kan bli rastypiska och fina.

Av Emelie - 11 juli 2009 12:25

Det visade sig att Jaspers fodervärd har en mamma som har en blogg som heter Stämpelhamstern. Läs mer här!

Av Emelie - 10 juli 2009 20:41

Nu blir det inga bilder på kattungarna på ett tag, för Domino har redan börjat öppna sina små blå och då ska man inte fota med blixt. Jag tror att dessa kattungar kommer att bli oerhört fina, och tycker att det är väldigt intressant att följa deras utveckling varje dag. Men det de framför allt behöver i det här skedet är lugn och ro och sin mammas omvårdnad och bröstmjölk. Jag undviker därför att plocka upp dem annat än vid vägningen. Lisen tar sin uppgift på stort allvar, och verkar njuta av att ta hand om sina små.


Så här mitt i sommaren och semestertider så är det lite mindre trafik på bloggen och ingen som hört av sig om kattungarna ännu, men det är bara bra, för jag har ju tänkt vänta med besök tills de blir lite större. ;-) Botvinniks matte Sara är i alla fall väldigt nyfiken på att träffa de små liven, och det lutar åt att hon och hennes man kommer att tinga Devin eller Diva, båda svart solida med vitt. Det enklaste sättet att se skillnad på Devin och Diva är att Diva har en obruten linje med vitt under magen, medan Devins magvita är uppdelad i två områden. Diva har också lite längre "strumpor" än Devin. Båda är väldigt söta!  :-)

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se