Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Snabb utveckling nu!!!

Av Emelie - 30 juli 2009 23:14

Nu händer det mycket med D-kullen. Vad jag har kunnat se så kan alla nu kissa i sandlådan och alla utom en har börjat äta riktig mat. Jag började inte med köttfärs den här gången, utan med vanligt våtfoder, KMR och sånt, och jag lade inte mat i ungarnas munnar, och jag började inte vid 3 veckor, men de har ändå börjat äta mycket fortare och lättare än B- och C-kullen. Alltså tror jag att detta är vägen framåt för mig i fortsättningen.


Jag måste förresten berätta att Domino fortsätter att charma oss: Idag när kattungarna fick smaka räkor delade i småbitar så formligen kastade han sig över maten och fortsatte äta långt efter att de andra hade slutat! Han bokstavligen stod i skålen och mumsade! Jag fick ta bort maten till slut så att han inte skulle börja kräkas. Lite senare somnade han med huvudet i sandlådan!  ;-)


Två av kissarna utvärker sig genom att komma till mig och visa att de vill bli gosade med. Det är Dylan och Diva. Den största och den minsta, alltså. Brukar vara goda tecken på fortsatt socialt temperament.  :-)   (Men jag lovar: alla kommer att bli sociala. Det kan alla som köpt katt av mig intyga.)


Jag börjar bli hjärtligt less på min övervikt. I morgon har H lovat att han ska dra med mig till gymet på förmiddagen, och jag har inhandlat ett viktminskningspreparat på Apoteket som heter alli. Efter att ha sett fetmaoperationer på TV så börjar jag känna mig riktigt taggad!  :-)


Om bara två dagar kommer lille Jasper hit, och han är väldigt efterlängtad, det kan jag lova! Fodervärden Angelica räknar ner timmarna! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se