Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 25 juli 2009

Ny bok!!!!

Av Emelie - 25 juli 2009 17:18

Idag fick jag äntligen hem Royal Canins bok om kattuppfödning som jag har beställt och den är jättebra! Otroligt uttömmande och pedagogiskt skriven. Flera kattexperter har varit med och bidragit till boken. Rekommenderas varmt till alla som är intresserad av kattuppfödning. Går att beställa genom uppfödarsidorna på Royal Canins hemsida. Kostar 379 kronor.


Margita, vill du låna den efter mig? ;-)


Ett litet tillägg nu när jag har läst en bit: boken är skriven ur ett amerikanskt perspektiv, det märker man. Ibland har översättaren använt engelska uttryck i stället för att skriva den svenska motsvarigheten, kanske för att det inte finns något svenskt vedertaget ord för vissa färger. Vissa kapitel är bättre än andra, vilket säkert beror på att det är olika författare som skrivit dem. Vissa saker känns överdrivna, som till exempel att sy ihop den nyfödda kattungens navelsträng med en tråd - överambitiöst, enligt min åsikt. 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

25 juli 2009 18:27

Ja men, jag vill jättegärna låna boken!! :-) Snällt av dig! Du ska få tillbaka burskynket och schampona också! ;-)

http://meab52.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se