Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

Glada nyheter!

Av Emelie - 9 juli 2009 12:50

Jasper är INTE bärare av cs-genen, och H ska vara kattkurir den 1 augusti och åka tåg till Uppsala! Foderväden A ska möta på stationen. Jag ska köpa en avelshankattunge!!! :-D


Hjälp mig gärna att hålla tummarna för att han inte blir besvärlig när han blir könsmogen!

 
ANNONS
 
Julia

Julia

9 juli 2009 13:01

Lycka till med "busungen"

Kattungar är näpna. Kram/Julia

http://http;//hjulia.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

9 juli 2009 14:18

Stort stort GRATTIS till prinsen!!!! :-)

http://measibir.blogspot.com

 
Annelie

Annelie

10 juli 2009 21:58

Jasper är såååå snygg. Vi ser verkligen fram emot att lära känna honom.

http://stampel-hamstern.blogspot.com

 
Ingen bild

Jennifer

12 juli 2009 11:06

Åhh! Han är såååå sööööt!

 
Johanna

Johanna

21 november 2009 18:19

Hej! jag är en tjej som är intresserad att skaffa en sibirisk katt så jag sitter och kollar runt på internet hur rasen verkar vara. Jag har läst ordet "cs-gen" men kan inte hitta vad det betyder? vad innebär det att en katt inte är bärare av cs-genen?
mvh
Johanna

http://corujinhagirl.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se