Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

Än har inget hänt...

Av Emelie - 30 juni 2009 22:49

Idag har jag åkt hem snabbt varenda gång jag varit ute för att kolla hur Lisen mår, men än så länge har inget hänt. Kom precis ihåg att jag hade tänkt skriva ett reportage om Lisens förlossning till tidningen Kattliv, så nu har jag förberett kameran och papper och penna. Det är alltid lite nervöst att gå i väntans tider.....


Lisen ägnar större delen av tiden åt att vanka långsamt med sin tunga mage eller bara ligga utslagen vid öppningen till badrummet, där det är som svalast. Om jag borstar henne så snäser hon irriterat åt de andra katterna som också vill ta del av uppmärksamheten. Eftersom de stora kattungarna har snuttat en del på Lisen, så har Lisen redan en del mjölk i tuttarna. Eftersom det kanske blir en stor kull så borde det vara bra att det finns mycket mjölk till hands åt de små som än så länge inte behagat göra entré.

 
ANNONS
 
Julia

Julia

1 juli 2009 07:41

Spänningen börjar bli oliiidlig. Din bloggläsare väntar nog lika ivrigt på dessa små pälsbollar.
Jag gör det i alla fall.
Det är lika pirrigt att kika in till dig varje gång, nu när det är sååååå nära.

Lycka till, hoppas att allt går toppenbra!!!
Ser fram emot bilderna *L*

Kram/Julia

http://hjulia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se