Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

värmebölja!

Av Emelie - 28 juni 2009 20:12

Idag åkte vi till Näset (badplats vid havet) vid 4-tiden och möttes av en trängsel utan dess like. Det var både barnfamiljer och ungdomar som hade letat sig dit, mest folk med invandrarbakgrund. Det kändes lite som att vara utomlands. När vi klättrade upp på bergen så såg vi de "tuffa gängen" som satt med sina CD-spelare och rökte vattenpipa. Alla möjliga språk talades. Jag var en av de få som föredrog att sitta i skuggan. ;-)


För att det ska bli lite svalare här hemma så har vi dragit ner alla persienner och öppnat små springor där katterna inte kan ramla ut. Mycket mjukmat ger vi kissarna för att de ska få i sig vätska.


Just nu orkar jag inte ens fotografera, men kanske lite senare i kväll.

 
ANNONS
 
Margita

Margita

28 juni 2009 21:53

Bra råd det där om mycket våtfoder när det är varmt. Mina kissa är lite lojare nu, särskilt Agnes.
Jag brukar också för det mesta vara i skuggan! Klarar inte av solen. När jag var på Mallorca mitt i sommaren (det var genom jobbet annars hade jag aldrig åkt under sommaren!)då var jag knappt ute under dagarna. Tidig morgon och kvällar däremot var underbart att gå utmed stranden!

http://measibir.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se