Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

Psykologi.

Av Emelie - 19 juni 2009 22:20

Min kompis W sa en intressant sak till mig idag: Om människor inte behöver betala för mina fodervärdskatter, så kommer de inte heller att värdera katterna så högt, och då kan det hända att de ångrar sig lättare. Så min nya idé är nu att ha katter på halvfoder i stället. Det betyder att de får betala halva priset, men att katten ska få hälften så många kullar. Visst är det intressant hur människor fungerar? De värderar inte det de får gratis.


Ytterligare en anledning till att alla huskatter borde märkas och kastreras: för då kommer man inte längre att kunna få en katt gratis, och då kommer de som köper katterna att värdera dem högre och behandla dem bättre!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erika

21 juni 2009 15:07

Jag kan inte hålla med om att man värderar en katt högre om en katt kostar åttatusen eller om den kostar fyratusen. Hemma hos mig var det inte så! För oss fungerade allt bra, det var bara det att det var fel katt. Det är inte så att jag inte så att jag inte tycker om Cornelia på något sätt. Det är bara det att hom inte passade hemma hos oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Söndag 18 juni 20:10


Av Emelie - Tisdag 13 juni 17:00


                             

Av Emelie - Söndag 4 juni 20:15


                                 

Av Emelie - Onsdag 31 maj 16:56


               

Vem är jag?

Var med och rösta!

Otis fodervärd funderar på att köpa Otis, och hon ska fundera på saken fram till augusti. Tror du att Otis bor kvar hos fodervärden tillsammans med sin mamma Lova Lotus och hunden Chester eller tror du att han flyttar?
 Bor kvar
 Flyttar

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

163 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se