Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Busfrön

Av Emelie - 31 maj 2009 10:40

Kattungarnas klor behöver verkligen klippas nu. Annars händer det lätt att man får rivsår på benen när man sitter barbent vid datorn på kvällarna (hände igår).


Clara har skaffat en lite dålig vana att bita i våra fötter. För att hon ska vänja sig av med det, så brukar jag hålla fast henne alldeles stilla en stund, tills jag märker att hon tycker att det är jobbigt. Jag släpper ner henne när hon har lugnat sig. Men då kan det ibland hända att hon ger sig på fötterna igen, så då upprepar jag samma procedur tills hon lägger av.  ;-) Clara är en otroligt lekfull katt, som behöver mycket stimulans. Hon kan hoppa jättehögt efter leksaker, så om hon fick chansen skulle hon nog bli en bra jägare. ;-)


På morgnarna vaknar jag ibland av att det galopperar omkring en massa kattungar i sängen som brottas och jagar varandra hejvilt. Inget tultande alls nu längre, utan bara full fart.   :-)

 
ANNONS
 
love

love

31 maj 2009 11:35

Det är kul att följa din blogg!Och du skriver bra.

http://aik-.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

31 maj 2009 15:00

Tur att jag har införskaffat en klosax då ;-)
Hur ofta ska man klippa klorna på dom förresten?

Längtar tills jag också blir väckt av en galloperande kattunge! =)

 
Ingen bild

Fia

2 juni 2009 11:36

Va kul att höra att Clara e en livfull kisse! Vi gillar å busa i familjen, blir väl så med barn i huset ;*) I helgen ska vi köpa det som Clara behöver när hon flyttat in till oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se