Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Mycket bus blir det!

Av Emelie - 24 maj 2009 16:59

Vi har varit på Tjörn igen och haft det bara bra.


Detta har hänt sedan sist:


  • Cleo har varit duktig och börjat äta både lite torrfoder och våtfoder.
  • Alla kattungarna gillade också blandningen som jag fixade av kokt mosad morot och kokt alaskan pollock med en klick smör.  :-D
  • Vi har upptäckt att Cornelia och Cleo gillar gurka och Charlie gillar fetaost.
  • Jag har fått ett kursbevis för Pawpedskursen G1.
  • Vi har märkt att kattungarna älskar att jaga insekter och leka med bollar och sugrör.
  • Kattungarna får väldigt mycket puss och gos, och de blir verkligen vana vid människor.  ;-)
  • Cleos matte Sara har tänkt ställa ut Cleo den 4 juli i Forshaga. Kom dit och heja! :-) Det enda som oroar mig lite är att domarna ska klaga på hennes färg (som ju ser ut som en blandning mellan svart tigré och svart silver tigré, vilket i utställningssammanhang inte är optimalt.) Alvinas matte har ju varit i samma situation och domarna säger helt olika saker, så man vet inte vad man ska tro, heller. Annars är Cleo mycket rastypisk och fin, och jag tycker att hon har börjat likna snygge Arvid lite i ansiktet.
  • Vi har börjat inse att vi inte får ha de här gostrollen hur länge som helst. Som tur är så stannar Chilli och Clara lite extra länge, så vi får rå om dem ordentligt innan flytten.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

24 maj 2009 17:28

Kul att dom börjar äta mer och mer spännande saker nu =)

Jag för min del förstår inte hur man kan vara kattutställningsdommare, tänk att sitta och plocka upp den ena gulliga katten efter den andra o leta efter saker att klaga på =p

Oavsett hur det går för Cleo på utställningen så tycker i alla fall JAG att hon har en jättefin färg, och det är ju det som är huvudsaken ;-)

Och vi har börjat inse att det där efterlängtade hemflyttningsdatumet inte ligger riktigt lika långt fram längre *längtar*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se