Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Yes!

Av Emelie - 30 april 2009 18:44

Idag såg jag Chilli äta torrfoder som jag hade lagt på fönsterbrädan!!! Så nu hoppas jag att de andra följer efter!


Idag är jag chaufför till H och Lo, som ska se på Cortegen. Tack och lov så behöver jag inte själv stå där och trängas med en massa människor.  :-)


Andra saker som jag inte är så förtjust i, på grund av att jag är lättstressad och "känslig":


  • Resor. Alla sorters resor, faktiskt. Men särskilt långa obekväma resor med mycket förseningar.
  • Discotek och klubbar (fast jag går aldrig dit nuförtiden.)
  • Konserter.
  • Ullared (jag har dock aldrig varit där) och liknande ställen. Även IKEA på helger. Helt hysteriskt.
  • Liseberg.
  • Stora fester där folk dricker mycket.
  • Skolor  ;-)
 
ANNONS
 
Margita

Margita

30 april 2009 19:15

Haha....vilken bra idé att lägga ut fodret lite här och var....!!

http://mareli.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

30 april 2009 22:50

Vad duktiga dom är!

Haha, jag är verkligen precis tvärt emot=p
Jag älskar att vara bland folk, om jag sitter hemma och har tråkigt kan jag åka in till stan bara för att vandra runt och titta på folk.
Jag gillar alla dina 8 "anti-situationer", är mkt ledsen över att jag missar cortegen, men min bror fyller år så det fick gå före...
Älskar resor, disko, klubbar, konserter, Ullared, IKEA, Liseberg och stora fester =p Jakob är lite mer inne på din linje, om han kan undvika stora folkmassor gör han gladeligen det =p
Vilken tur att människor tycker och tänker olika och att man kan välja vilka situationer man vill försätta sig själv i (för det mesta iaf).

Ha en jättetrevlig valborg!

 
Madde

Madde

1 maj 2009 09:49

Det hade kunnat vara jag som skrivit det där! Stämmer exakt på mig, förutom konserter, då överväger musiken. :)
Jag blir även irriterad när jag är i en mataffär med mycket folk. Jag tycker att alla beter sig så själviskt - trängs, står i vägen, står och pratar mitt i gångarna och flyttar inte på sig när man vill förbi...

http://maddehalv.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se