Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Lyxhustrun Emelie på shoppingrunda ;-)

Av Emelie - 21 april 2009 10:37

I går var jag på stan och shoppade med K. Köpte en badolja och en fuktkräm på min favoritaffär Lush. http://www.lush.se/ Alltid när H frågar mig vad jag önskar mig i födelsedagspresent eller julklapp så svarar jag "badoljor från Lush". Då slipper man smörja in sig efter badet. Deras produkter luktar gudomligt gott och känns också så rätt även ur miljösynpunkt. Bara naturliga ingredienser. Att de sedan kostar en hel del gör att de känns väldigt lyxiga. K köpte en present därifrån till sin dotter, som fyller 13 år snart.


K gick omkring i högklackade skor och verkade kunna gå hur långt som helst. Själv tröttnade jag ganska snart, så hon fick avsluta shoppingrundan på egen hand. Ibland känner jag mig gammal, väldigt gammal (och hon är ändå född samma år som jag!) ;-) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Lördag 27 maj 17:31


Av Emelie - Onsdag 24 maj 16:52

Nu när jag bestämt mig för att sluta föda upp sibiriska katter, så har jag plötsligt fått för mig att jag vill bli stödhem åt en dräktig honkatt som är hemlös. Jag är verkligen en crazy cat lady i själ och hjärta. Men tack vare H så blir det ingen dr...

Av Emelie - Söndag 21 maj 18:56


                                   

Vem är jag?

Var med och rösta!

Du som läser min blogg, vilken katt-kategori tillhör du?
 Jag äger ingen katt, och vill inte ha någon katt.
 Jag äger ingen katt, men skulle vilja ha katt.
 Jag äger minst en katt, men ingen raskatt (raskatt = stamtavla).
 Jag äger minst en raskatt med stamtavla, dock ej sibirisk katt eller neva masquerade.
 Jag äger minst en sibirisk katt eller neva masquerade med stamtavla.

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

163 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se