Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Obeslutsamhet

Av Emelie - 13 mars 2009 13:03

Sitter just nu och gruvar mig för att gå till gymet. Ska jag gå före jag hämtat Loflickan på skolan eller ska jag ta med henne till gymet? Min granne sa ju att man inte skulle känna efter, bara göra det, men ska jag göra det nu eller senare? (Som om det spelade någon roll....)


Om jag åker nu så kanske jag känner mig stressad av att passa tiden och om jag tar med Lo så kan jag inte koncentrera mig lika mycket på träningen....Nej, det får bli så att jag tar med henne!  :-) Vad gäller min diet så har jag helt klart fått mer muskelmassa, men jag är fortfarande väldigt hungring på kvällarna, vilket gör att jag äter mycket keso och sånt då för att kunna somna. Vågen har inte visat någon större skillnad på ett bra tag, men lite mindre fett har jag nog fått på kroppen, även om jag skulle vilja bli av med alltihop på en gång!  ;-) Njae, nästa alltihop i alla fall. Igår sa Los kompis A att jag liknade en mycket överviktig kvinna som jobbade på skolan som vikarie. "Ja, kanske det", sa jag.  ;-)

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 mars 2009 15:23

Hihi...barn är roliga. Påminner mig om en situation för, märk väl, över 15 år sen. Jag var då runt 40-årsåldern. Jag jobbar på en förskola och går förbi en liten kille som tittar mig stint i ögonen och säger "Vad gammal du ser ut!" *ler*

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se