Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Kattungeabstinens!

Av Emelie - 13 mars 2009 01:33

Kan man vara beroende av kattungar på samma sätt som man kan vara beroende av cigaretter eller kaffe? Man kan ju börja undra när jag sätter mig framför datorn och googlar på bilder av "kattungar" så fort jag inte kan sova... Nu längtar jag verkligen efter Evoras kull! Men vad är det egentligen jag längtar efter? Måste vara det där mjuka, gulliga, hjälplösa... så typiskt kvinnor att gilla sånt, eller hur? Men faktiskt är det så att i några av familjerna som köpt katt av mig, så har mannen i familjen varit lika eller mer intresserad av katter som kvinnan. Det är bara det att män håller en lägre profil i kattsammanhang.  ;-) På bilden: B-kullen 11 dagar gamla.

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 mars 2009 08:56

Jag tror nog man kan vara beroende av kattungar;-) Har ju inte själv haft någon kull och vet egentligen inte vad det innebär men det är ju onekligen något med det där lilla hjälplösa ulliga goa!! Kan jag tänka mig!;-)
Själv tittar jag nästan varje dag efter kattungar - ifall det finns någon som vädjar till mig att få komma hit:-D

http://mareli.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

13 mars 2009 16:34

Det kan man säkert, jag tycker katter kan vara tillräkligt beroendeframkallande överhuvudtaget, dom är ju så söta o goa, o kattungar är ju det fast 1.000ggr mer!

Har rätt mkt abstinens efter dom små liven själv också ;-)

 
Katta

Katta

14 mars 2009 09:45

Snacka om att vi väntar här hemma på att de ska födas... Jag minns våran Maja, hon fick 7 st bebisar och alla va' olika färger... Det va' så himla häftigt!

Vi håller tummarna att allt går bra!

Kram

http://lill-loppa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se