Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under februari 2009

Av Emelie - 26 februari 2009 13:45

Det jag kände på mig igår stämde. Jag har gått och fått en virusinfektion igen. Vaknade i morse av att jag var alldeles varm och hade ont i magen.  :-(


Idag har jag följaktligen inte gjort så mycket, bara känt små fosterrörelser i Evoras mage medan jag spelade dataspel och klippt bort päls så att kattungarna lättare ska hitta spenarna. Sen har jag sovit också. Eckhart Tolle säger att livet bara kan existera i nuet, men det är lätt att glömma när man är sjuk och tänker att allt blir bättre när man blir frisk. Tänk om man aldrig blir frisk då? Nej, enda lösningen är att leva sitt liv nu och inte slösa bort en enda sekund på att tänka på det förflutna eller framtiden.

ANNONS
Av Emelie - 25 februari 2009 22:07

Just nu känns mitt liv lite tomt och innehållslöst. Jag har inte lust med någonting, förutom att köpa Mr Perfect 2, men det går ju inte. :-(


Min ambition att börja laga middag efter planeringen har fungerat bra. Jag har följt dieten, men jag känner mig ändå inte glad. Kanske är det en omställning i dieten som påverkar humöret också? Eller en virus som snart går över? Jag vet inte, men hoppas att det bara är tillfälligt.  :-)

ANNONS
Av Emelie - 25 februari 2009 14:00

Idag har jag skrivit en ansökan till Länstyrelsen om att föda upp fler än 2 kattkullar per år (anledningen är att jag under 2009 kanske kommer att få 3 kullar). Tidigare kostade denna ansökan 3500 kronor men nu är den helt gratis! :-) Det var väldigt mycket man skulle fylla i, men det mest komiska var nog att man skulle rita en skiss över lägenheten och skicka med som en bilaga till ansökan! Dessutom skulle man skicka med kopior på utbildningar som man hade gått inom området. Jag tror att denna ansökan i första hand vänder sig till dem som har många fler katter än jag.

;-)


Sedan kan jag se fram emot att en djurskyddskontrollant ska komma hit och kolla att mina djur har det bra. Det enda jag är lite orolig för att om de kommer att tycka att innätningen av balkongen är tillräckligt säker. Jag har gjort så gott jag har kunnat, men en riktigt vig katt kanske kan komma över. Ska se om jag kan fixa till det lite bättre snart.

Av Emelie - 25 februari 2009 12:58

Så här såg Lisen och Evora ut idag på balkongen. Det är lätt att se vem som är Helan och vem som är Halvan, eller hur?

Av Emelie - 25 februari 2009 11:02

Evora går nu under smeknamnet "Tunnan". Hon är den gosigaste som finns när hon är dräktig: kommer och sätter sig i knät när jag sitter på toaletten, lägger sig på magen när jag precis har vaknat, eller lägger sig vid datortangenterna när jag sitter framför datorn. Spinner och trycker sig mot min hand när jag kliar henne. Och så fort jag går in i köket så tigger hon mat! Även när det redan finns mat i hennes skål... Ja, man kan inte annat än älska denna runda, fina krabat!

Av Emelie - 24 februari 2009 14:02

Tänkte att jag skulle gå med i Twitters. Men hur kul var det?  :-( Jag hittade ingen jag kände där.


Tänkte också att jag skulle handla på Ekostore för första gången. Det var faktiskt lite kul! Jag gick upp för en trappa till Kungshöjd där jag aldrig hade gått förut. Höll faktiskt nästa på att gå vilse! Ekostore låg precis där jag hade läst att den skulle ligga: där Room fanns förut. Sedan köpte jag en ny sorts tysk sojakorv (Vad gör man inte för att variera den här dieten?) och en ny sorts musli. Sedan satt jag och drack te på ett fik och tittade på folk och läste tidningen. Ingen semla alls åt jag och jag tänkte på hur bra det kändes!   ;-)

Av Emelie - 24 februari 2009 10:28

Evora ligger numera oftast på golvet när hon sover. Så har det varit vid tidigare dräktigheter också. Jag tänker så här: Det är minst risk för fostren då, för man riskerar inte att ramla ner och skada magen. Visst är naturen smart?

Av Emelie - 23 februari 2009 18:42

Jag har börjat drömma om de fantastiska kattungar som skulle kunna födas med Mr Perfect 2 som pappa. Men ärligt talat så vet jag inte ens om han är tillgänglig, än mindre har jag någon fodervärd i beredskap.

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se