Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Färgdrömmar.....

Av Emelie - 12 januari 2009 21:27

Nu har jag hittat en kattunge igen som jag vill köpa, men det går ju inte, det vet jag. Och Mr Perfect är fortfarande inte såld, så en liten chans finns fortfarande....om jag hittar den perfekta fodervärden eller nåt sånt....hur nu det ska gå till...


Precis som Margita, vars hemsida finns bland mina länkar, som drömmer om att föda upp blåsilverkatter, så har jag också en färgdröm. Den drömmen går ut på att jag vill ha en massa honor som är sköldpaddsfärgade i olika varianter och så vill jag ha en avelshane som är rödsilver med mycket vitt. Varför då? Jo, för att det skulle bli så många olika spännande färger på kattungarna! Jag är själv svag för rött och creme, men det jag tycker är särskilt kul är att få en kull med många olika färger! Då känns varje kattunge mer unik på något sätt, och så är det lättare att skilja på dem. Med denna färgkombination kan det också bli röda honkatter, och det är lite ovanligt, och väldigt snyggt, tycker jag. Hoppas att drömmen ska bli sann någon gång! Första steget blir väl att para mina honor med en röd hane så att jag kan få sköldpaddsungar...Men, än så länge är det helt andra saker än färgen som avgör vilka hanar jag väljer.

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 januari 2009 16:45

Stämmer att jag drömmer om blåsilvriga katter. Men du skriver ju så fint om sköldpaddsfärgade så nu vill jag ha det också;-)

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se