Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Bonnie Bonanza, jag vill pussa dig!

Av Emelie - 12 januari 2009 21:06

Vi är så glada för att vi har fått bilder på Bonnie sedan hon flyttade hemifrån. Kolla bilden när hon har en filt på sig!  :-) Hennes husse och matte rapporterar att hon älskar räkor och leverpastej och att hon även kan tänka sig avokado och stuvade makaroner. Vanlig kattmat på burk duger dock inte till den kräsna kissen. ;-) Vi håller tummarna för att det ska fungera med allergin!


Beatas matte i Stockholm berättar att kastrathanen Bagheera och Beata har blivit kompisar. En gång hade Beata smitit ut ur ett hål i garaget, och då kom Bagheera och "talade om" för matte vad som hade hänt. Vilken duktig kisse!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

13 januari 2009 13:05

Vilken sötnos, hon kan få flytta hem till mig om inte familjen klarar av henne pga allergi!! Tok,söt....=)

http://lindassibbar.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

13 januari 2009 16:46

Hon är bara så fiiin! Jag säger (nästan, alltså önskedrömmer;-) som ovanstående.....

http://mareli.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jennifer

14 januari 2009 16:23

Vad söt hon har blivit, jag blir ju glad för ägarna av Bonnie om de får behålla. Men lite gladare om du får henne, kanske inte för att du måste köpa tillbaka då. Men att jag kmr forstätta träffa Bonnie nån gång kanske :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se