Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg den 9 december 2008

Av Emelie - 9 december 2008 15:49

Perserkatter är den mest långhåriga rasen. De är ganska lugna i temperamentet och kan ha problem med magen. De behöver MYCKET pälsvård och jag är djupt imponerad av det fina resultatet i form av följande dunbollar! Deras ansikten är helt ovala fast på tvären. Öronen är supersmå.

Av Emelie - 9 december 2008 15:43

Tack snälla Hans för att jag får visa dina bilder från utställningen här i bloggen! Nu ska nå få lite illustrationer till det som jag bara har berättat i ord tidigare. Vi börjar förstås med min egen katt Amanda, samt en silverfärgad sibirier.

Av Emelie - 9 december 2008 15:26

Just nu springer kattungarna omkring som galningar och busar. Billie har en leksak i munnen, och när någon kommer i närheten så morrar hon! Helt underbart!

Av Emelie - 9 december 2008 15:08

Idag har jag gjort 9 olika tester under en förmiddag. Sedan skulle man fylla i ett personlighetsformulär. Testerna liknar de som man gör när man mönstrar inför lumpen, tydligen, men det vet jag ju inget om. IQ-tester helt enkelt, skulle jag tro. Jag hade i alla fall sovit dåligt natten innan och var inte direkt i form när jag gjorde testerna. 23 killar och 2 tjejer var vi. Och inte ens efter dagens tester är det klart! För nästa omgång är att man ska göra datortester med en närvarande psykolog. Testledaren sa att för att få fram 20 personer som var lämpliga för utbildningen så behövde man testa ca 100. När vi pratade på rasten så sa vi att vi inte visste att de som kör tåg är såna Einsteins!


För mig gick alla tester utom ett bra. För att det skulle vara bra så skulle alla tester vara över tre. Jag hade 8 som mest (på ett lästest), men på ett annat test, som vi gjorde sist av allt, hade jag bara 3. På det testet skulle man "finna fem fel" och jag hade gjort för många misstag. Testledaren sa att hon var "tveksam", och om jag rannsakar mig själv så  är jag också det, mest för att jag inte känner mig som världens allra mest psykiskt stabila person....  ;-)


Så frågan om vad jag ska bli när jag blir stor har nog fortfarande inte fått något svar och kommer kanske inte ens att få det! Men den som lever får se!

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skapa flashcards