Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Äntligen nya bilder!

Av Emelie - 8 december 2008 21:35

Hej Jennifer!


Tack så jättemycket för din gulliga kommentar till utställningsinlägget! Kram på dig!   :-)


Nu ska ni som har längtat efter kattungebilder äntligen få något nytt att titta på! Jag tog ett par snabbilder nu när de låg och sov: Beata och Billie tillsammans i en sänglåda, Bonnie i den andra sänglådan och Baltzar i klätterträdet. Konstigt nog är det först när jag ser bilderna som jag förstår hur mycket de har växt. De är 7,5 veckor nu.


En bra sak: syltan gick hem!  Den gick att äta.  :-)


En grej som jag älskar med kattuppfödning: Det finns så mycket hjärta i det!  :-D Och det behövs mer än någonsin i vår värld tycker jag.


Kärlek och frid till alla er som läser min blogg! Kom ihåg att ni är oändligt värdefulla! Kom ihåg att ge er själva det ni behöver och att säga nej till det ni inte vill ha! *kram!*


I morgon ska jag till min gamla arbetsplats (före detta Vasa Vux, numera KY-akademin) och där ska jag göra tester på förmiddagen. Efter lunch, om jag går vidare, så ska jag även göra tester på eftermiddagen under övervakning av en psykolog. Allt detta för att jag har sökt Tågförarutbildningen, som jag kanske ändå inte kan gå.... Även om detta aldrig har varit min stora dröm så är jag lite nervös. Visst är det bisarrt?


Det är mitt ego, förstås. Jag vill prestera bra. Så, vad är det jag ska lära mig av den här situationen? Kanske att vara ödmjuk och inse att man inte vet något om livet. Ibland gör man saker fast man inte riktigt vet varför. Man vet inte om de leder någon vart, man vet inte om man kommer att lyckas eller misslyckas. De sakerna känns rätt att göra, helt enkelt.

 
ANNONS
 
Margita

Margita

8 december 2008 22:34

Sötisar!!:-)
Och du - lycka till imorgon!!

http://mareli.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jennifer

9 december 2008 19:04

Hejsan Emelie!
Billie/Bosinka börjar bli av med sina blåa ögon tyckte jag det såg ut på en av bilderna.
Försvinner dom nu? Men juste! Man har ju inte ofta kvar dem sen.! Haha XD Vad dum jag är. Mår katterna bra annars? Svara gärna via email! :-D Hejdå Kram, kram Jennifer

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se