Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Nu har jag varit impulsiv igen!

Av Emelie - 26 september 2008 20:35

Gissa vad jag har hittat på den här gången? (Bilden kanske kan ge en ledtråd.) Jo, jag har köpt tre nya fiskar till akvariet. Först hade jag tänkt köpa tre dvärgbotior. Anledningen var att jag ville bli av med:


1. Alla sniglar (de äter sniglar).

2. En del av alla yngel, så att akvariet inte blir överbefolkat igen.


Det var bara det att när jag kom till affären, så hade de inga dvärgbotior, däremot praktbotior, så jag köpte tre (han är en duktig försäljare han på akvarieaffären). När jag kom hem så insåg jag att de är för stora för mitt lilla akvarium, och det värsta är att de kommer att växa till sig ännu mer... Så jag kommer nog att få sälja dem snart eller skaffa ett till akvarium på minst 250 liter.... Någon som har ett akvarium till salu?   ;-)


Varje gång jag anmäler mig till en utställning så blir jag så nervös att jag nästan ångrar att jag anmälde mig. Så är det nu också. Och så måste man stiga upp tidigt på morgonen.... Nåja, ska man vara uppfödare så kan man inte bara sitta hemma och uggla hela tiden. Jag intalar mig nu att det kommer att bli jättetrevligt i morgon!  :-]

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se