Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under augusti 2008

Av Emelie - 2 augusti 2008 13:34

Här kommer några nya och gamla bilder på kattungarna.


Igår upptäckte H att en av kattungarna plötsligt försvann. Det visade sig att vi hade ett "hemligt" gömställe bakom ett köksskåp, där kattungarna tyckte om att vara. Inte konstigt då att kattungarna ibland har varit "spårlöst borta"!

ANNONS
Av Emelie - 1 augusti 2008 23:56

För er som har följt min blogg så har jag en gissningstävling (skriv svaret som en kommentar!): vilka kan de här fyra kattungarna vara tror ni? Lägg märke till att en av dem är extra fluffig och har lite gråaktig färg. Den kattungen är "frosted", vilket även kallas "feberpäls". Man tror att det beror på en infektion under dräktigheten, och färgen försvinner efter ett tag och övergår till det "normala".


Jag ska ge er en ledtråd: frostedkattungen är en katt som många av er känner till.


ANNONS
Av Emelie - 1 augusti 2008 18:32

En jättebra nyhet: Idag var det en  väldigt trevlig kvinna som ringde och var intresserad av Kajsa! Kajsa får vara ensamkatt och får vara ute så mycket hon vill, för kvinnan bor på landet! Den här kvinnan jobbar hemifrån och har mycket tid för sin katt. Perfekt! Kajsa kommer att få det bra, och kvinnan kommer att få en underbar katt! Hjälp mig att hålla tummarna för att det här ska gå vägen!


Det var också en annan kvinna som var intresserad av "min" avelshane! Det känns otroligt spännande attt mina drömmar kanske kommer att gå i uppfyllelse!


På bilderna: Kajsa och kullen som diar vid 4 veckors ålder.

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se