Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under juli 2008

Av Emelie - 20 juli 2008 17:32

Herregud vad fort allt har gått! Nu är plötsligt alla kattungar bokade och jag har knappt sovit på två nätter! Jag trodde att Arvids nya ägare skulle vara först med att betala tingningsavgiften, eftersom de skulle betala in den på måndag, men det blev Algots familj, som betalade kontant idag! Resultatet av min lilla "tingningstävling" var att flest gissade på Amanda, sedan kom Alvina och Arvid på delad andraplats, sedan Algot och Alvin. 34 personer hade röstat. Men Algot kom först, och han var också väldigt populär bland de kattungeintresserade. På något sätt känns Algot som urtypen för en sibirisk katt och kanske, kanske får jag para honom med Lisen någon gång, om jag har riktigt tur!


Alla ungarna kommer att få det superbra i sina nya hem, det känner jag på mig, men det allra bästa är att vi får behålla dem i 6 veckor till! Just nu ligger alla och sover i sitt lilla tält. Man vill bara pussa på dem hela tiden!

ANNONS
Av Emelie - 20 juli 2008 08:46

Här får ni en bild på Algot och Alvina, två underbara sötisar som jag blir mer och mer kär i för varje dag. Det är verkligen underbart att vara kattuppfödare!


Kattungarna upptäcker världen och Evora håller koll på dem och "ropar" när hon vill att de ska komma. Vi har haft kattungeintresserade här på besök, och jag är glad att alla har varit så trevliga människor och riktiga djurvänner. En familj kommer att betala tingningsavgiften under veckan, jag säger inte vilken katt det handlar om ännu!

ANNONS
Av Emelie - 19 juli 2008 14:44

Helt plötsligt har det varit massor av människor som är intresserade av mina kattungar. Jag är fortfarande lite förvirrad... Kolla in bilderna!Av Emelie - 17 juli 2008 21:56

Nu är kattungarna 6 veckor gamla och här har ni några sprillans nya bilder på de små godingarna! (Vi har varit bortresta med katterna och jag har inte kunnat blogga på ett tag.) Kattungarna är helt bedårande nu! Springer omkring och leker och busar!


Uppifrån och ner så ser ni: Alvin, Algot, Alvina, Arvid och Amanda.

Av Emelie - 4 juli 2008 16:38

Vill ni se mitt bildgalleri för a-kullen? Klicka på: http://www.pixbox.se/alb_show_id816714_page0.html

Av Emelie - 4 juli 2008 15:38

Nu kissas det och bajsas i lådan! Men någon riktig mat har de inte börjat äta ännu: de nosar lite, men inget mer.


Idag när jag började prata med kattungarna så kom Arvid springande och ville gosa! Jag tror att han kommer att bli en underbart kelig hane som vuxen, lovande till utställning och avel, och han är fortfarande inte tingad ännu! Så skynda er, alla ni som längtar efter sibirisk katt! Ring mig på 031-240971, 0709-387125. Eller maila: saga_emelie@hotmail.com.

Av Emelie - 4 juli 2008 13:05

Två nya bilder på mina rekordsöta kattungar! Just nu är de helt underbara: de tultar runt och upptäcker världen, de piper hjälplöst och de brottas med sina syskon. Helt oemotståndliga!


En del av er som läser kanske inte känner till att vissa kattallergiker kan tåla den sibiriska rasen, men så är det faktiskt. En allergisk familj har varit här och testat, och de ska eventuellt köpa en kattunge av oss ur den här kullen, eftersom de inte kände några symptom.

Av Emelie - 1 juli 2008 15:26

Idag hände något jättegulligt. Plötsligt gick Arvid ner i kisslådan och satte sig och kissade! Utan att någon var där och visade vad han skulle göra! Jag känner mig som en stolt mamma till de här små liven. Det är verkligen en otrolig förmån att få uppleva dem på nära håll!

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se