Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Fodervärd sökes fortfarande till avelshane!

Av Emelie - 30 juli 2008 20:30

Bild på hela kullen och mamma Evora samt en annan bild på Arvid och Algot som sover på min BH  :-)


Jag funderar fortfarande mycket på hankatten som jag vill köpa för att ha hos en fodervärd. Typiskt att alla vi känner antingen inte gillar katter eller superallergiska! Jag har suttit och räknat på tider för parning osv, för att hanen ska vara fertil under så kort tid som möjligt. Vissa hanar är hur lugna som helst, andra hanar ylar på nätterna och pinkar revir. Därför vill man inte att ägarna ska behöva hålla honom fertil så länge. Det beteendet verkar till viss del vara ärftligt, så man tittar på hur pappan är. Jag tror att det är bäst att ha en fertil hane i ett hem där det inte finns några andra djur, och där ägarna inte är allergiska. Katten måste vara innekatt, men får gärna gå ut i koppel.


Idag har vi nätat in balkongen ordentligt med hönsnät, så nu vågar vi äntligen släppa ut våra små guldklimpar! Det kommer att bli tomt när de flyttar....


Maila mig om du vill bli fodervärd: saga_emelie@hotmail.com.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Madde

30 juli 2008 23:17

Grattis på namnsdagen Algot. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se