Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Ytterligare en dag i livet.

Av Emelie - 19 juni 2008 10:09

I morgon är det midsommarafton och vädret är kasst som vanligt. Igår firade vi Los födelsedag och faster F var här med 5 (!) presenter. Lo fick tårta utan grädde. På Onenessforalls hemsida var det en tjej från Indien som inte fick gifta sig med sin själs älskade på grund av att föräldrarna sa nej. Och varför? Jo, på grund av kastsystemet (som egentligen är förbjudet). "Be för mig", vädjade hon. Vilken galen värld vi lever i!


Fembarnsmamman Evora är så fin med sina små. Hon tvättar dem och ligger hos dem både dag och natt. Kattungarna har börjat leka lite med varandra. De skojbrottas och bits litegrann. Ibland kommer en unge emot mig och piper som att den söker kontakt och tycker att det är lite spännande med det som händer utanför dess "hem". Idag känner jag ingen speciell lust att göra något. Regnmolnen är täta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Av Emelie - Måndag 10 juli 14:44


Idag är vi med Otis hos veterinären för att vaccinera och chipmärka. Vi är fem människor, två katter och en ledarhund inne i undersökningsrummet, haha! ...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Otis fodervärd funderar på att köpa Otis, och hon ska fundera på saken fram till augusti. Tror du att Otis bor kvar hos fodervärden tillsammans med sin mamma Lova Lotus och hunden Chester eller tror du att han flyttar?
 Bor kvar
 Flyttar

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

163 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se