Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under maj 2008

Av Emelie - 2 maj 2008 09:34

Ni tycker säkert att jag är galen, men nu ska jag skaffa kaniner också. De ska bo ute i trädgården, och nu går jag igenom en massa annonser för att få tag på billiga burar. En sommarbur är gratis mot avhämtning i Lerum, så den ska vi hämta idag. Sedan i kväll ska vi titta på en jättesöt dvärgvädurshane (svart med lite vitt). Lilla Lo bara suckar över mitt djurintresse. Små flickor brukar ju gilla kaniner! Varför är just min dotter helt ointresserad? H. är inte heller överförtjust, men jag har lovat att fråga våra grannar först, då är det okej för honom. Sen är det billigare med kanin än med raskatt också.


Fortfarande så vet jag inte om Evoras dräktighet är riktig eller på låtsas. Inga fosterrörelser har jag känt och ingen tydlig viktuppgång på vår badrumsvåg. Man kan kolla med ultraljud, men H. vill spara pengar. Så det är bara att gilla läget och leva i nuet. Jag lyssnar mycket på Eckhart Tolle, och känner mig alltid mer närvarande då. Han är en stor inspirationskälla för mig!

ANNONS

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se