Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Djuraffärer: skärp er!

Av Emelie - 22 maj 2008 09:36

Igår, när vattnet var avstängt, så bestämde jag mig för att åka till min favoritrestaurang Govindas och äta. När jag hade suttit där i den fridfulla restaurangen och njutit av den goda maten, fick jag lust att besöka en djuraffär som jag bara sett på nätet. Jag hade höga förväntningar, men de infriades inte. Precis som de flesta andra djuraffärer var den här mörk, trång, och det gick inte att få någon överblick över varorna. Det var smutsigt och stökigt och de fisksorter som stod på akvarierna stämde inte med dem som var inuti akvarierna. Min fridfulla stämning utbyttes mot en sorts förvirring över vad jag egentligen ville ha. Jag hittade ingenting och det fanns ingen att fråga. Nu undrar jag: varför är det så många djuraffärer som ser ut så här? Det skulle kunna vara ljust och fräscht och överskådligt!


Idag snurrar Evora kring mina ben mer än vanligt. Mjukmaten är slut och hon har blivit van vid att dela på en stor förpackning varje dag. Så nu har hon abstinens. Jag får väl gå till vår närmaste djuraffär idag och inhandla lite mat, så hon klarar sig ett tag. Hon är ju ändå dräktig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se