Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Nu har vi träffat Yakov!

Av Emelie - 15 februari 2008 21:06

Idag har vi träffat Yakov, alias Yacko, för första gången. Han kom genast fram och hälsade på oss när vi kom dit. Sedan ville han hela tiden vara med Lilla Lo och kolla in vad hon hade för sig. Han älskade att bli klappad, men ville inte att jag skulle komma och lyfta upp honom utan vidare. Han har sin egen lilla plats på den inglasade balkongen, där han brukar sitta och sola sig. intrycket jag får av honom är en stark och stolt hane. Hans vackra gröna ögon är nog det jag gillar mest av allt: SÅÅÅ snygga! Sen har han också en otroligt snygg pappa: Mischa. Dessa kattungar kommer att bli supersöta och mycket efterlängtade!


Vi har bokat in våra HCM- undersökningar, vilket innebär att vi TIDIGAST kan para Evora den 7 mars, men det beror förstås på när hon löper nästa gång. Både vi och Yackos ägare ska ta reda på mer om hur det går till att para katter, för vi är båda två nybörjare!


Lilla Lo gick omkring och fotograferade hela deras lägenhet från olika vinklar och hon tog tre bilder som jag vill visa upp här. Den mest fascinerande bilden är den där Yacko speglar sig i fönstret. Så himla bra bild! Tänk vilka fräscha ögon hon har, bara 5 år gammal! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se