Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2007

En kattungeköpare har ställt sig i kö!

Av Emelie - 14 oktober 2007 18:15

En kattungeköpare har visat intresse för en kattunge från mig!!! Det är den första, så det känns roligt och speciellt. Hon står nu i kö till min första kull. En hankatt vill hon ha.


Jag har också hittat en avelshane till lilla Lisen. En hane som heter Yakov och som bor här i Göteborg. Praktiskt och bra! Men det ligger så långt fram så vi får se om han håller sig i skinnet tills dess. En del okastrerade hanar kan vara rätt jobbiga, och jag förstår dem som inte står ut så länge. Samtidigt kan jag också tänka mig att det är kul att se att ens katt får en kull efter sig!


Evora är fortfarande reserverad, men ibland kommer hon fram och vill blir klappad, och när hon vill äta något från våra tallrikar, så bryr hon sig inte om ifall vi passar på att gosa lite extra!


Själv skulle jag inte ha något emot ett par katter till, men min bror Henrik har varnat mig för att bli en galen "catlady", och H ser oroad ut så fort jag tar upp frågan, så jag försöker hålla tillbaka min längtan.....men drömma kan man alltid! 


Lilla Lo har hört så mycket om dessa katter att hon också börjat lära sig en del om uppfödning. Hon tycker att det är kul att leka med dem och se var de hittar på för bus!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se