Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 15 september 2007

Foton på Elise!

Av Emelie - 15 september 2007 13:00

Idag har jag fotat och fotat lilla Elise (Lidiya) för att få några fler bra bilder. Det var inte helt lätt, för den lilla damen förstod inte att jag ville att hon skulle hålla sig på lagom avstånd och titta in i kameran. Efter många försök och många kasserade bilder valde jag ut några som jag tyckte dög.


Så nu har jag uppdaterat min hemsida med nya bilder på mina två blivande avelshonor. Kolla www.emmis.org På en av bilderna som ni ser här kan man också se Poetry i bakgrunden. Han ser ut som en liten söt kattdocka med sina blå ögon. Mycket förtjusande! Elise och han har mycket kul ihop nu sedan Kajsa kom på hur hon skulle få upp dörren mellan avspärrningarna.....vi hoppas att det går lika bra när Evora dyker upp nästa söndag! Ett klätterträd har vi inhandlat via Swecat på nätet, men det var inte tillräckligt högt, så nu väntar vi på en förlängningsdel som ska göra det hela komplett. Lilla Lo försöker dressera Elise att balansera på klätterträdet utan att hoppa åt sidan. Elise gnäller hjälplöst, men förstår inte vad som förväntas av henne.


Idag har vi duschat och fönat Elisa för första gången. Det gick väl ganska bra, men medlet som man skulle använda för att räta ut lockarna på magen gav bara en effekt av frisyrgelé, så den ska jag nog inte använda igen...Stackars Elise såg ut som en blöt lite ekorre: lång och smal och tanig. Hon ömsom försökte komma loss, ömsom accepterade sitt öde.


Kolla in min uppdaterade hemsida! www.emmis.org

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se