Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 9 september 2007

Katter, katter, katter

Av Emelie - 9 september 2007 11:15

Den här helgen är det utställning här i Göteborg och jag har fått hem en birmakatt tack vare en vänlig sibbeuppfödare från Stockholm, som skulle åka på utställningen. Katten heter Saphire Extreme's Poetry in Motion, och är en jättesöt birmahane med fluffig silkesmjuk päls.


Tanken är att H ska ta med sig honom till Onofre i Spanien den 22:e och sedan ta Evora med sig tillbaka (Onofre föder även upp birmor). Två flugor i en smäll! En resa i stället för två! Så nu har vi delat upp lägenheten i två igen, och det finns en stort intresse för att smita emellan, kan jag säga! Hilding har turen att få bo i Onofres lägenhet i centrala Madrid, eftersom hans syster är bortrest den helgen. Allting med kattburar, pass etc, är minutiöst planerat, tack vare att Onofre är så noggrann av sig.


Snart får vi också hem katternas klätterpelare, som vi hoppas ska göra succé och dessutom bespara våra fina soffor från söndertrasning.


Jag ska åka till utställningen så snart jag har lite mindre ont i magen (har ganska ofta ont i magen, men det är väl "bara" stressrelaterat). 

:-(


Det finns nu några bilder på Lidiya inuti kameran, men än så länge har jag inte kommit så långt att jag har överfört dem till datorn. Det kommer!


Jobbet går bra, men det är lite för mycket att göra! Svårt att hålla jämna steg med arbetsbördan....Och jag har fått min första lön! Den går till stor del till katter!!!


Jag talar ofta om för H hur bra det är att jag jobbar så mycket nu att jag inte har tid att shoppa. Bara kattgrejer köper jag. Och katter. H säger sig hålla med, men han är inte övertygad.....Då säger jag till honom: "Det hade kunnat vara värre. Jag hade kunnat föda upp hästar! Kostar ju lite mer..."

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se