Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2007

Nu är hon här!

Av Emelie - 25 augusti 2007 21:25

Idag har vi då äntligen varit och hämtat vår nya familjemedlem. Min gissning är att hon och Lilla Lo kommer att bli bästisar! Visserligen är Elise, som jag kallar Lidiya, fortfarande lite rädd för Lilla Lo (hon har ju inte vuxit upp med barn), men eftersom hon är så ung, så kommer hon snabbt att vänja sig. Och Lilla Lo kommer att älska att leka och busa med Elise!


Vi har nu delat in lägenheten i två delar, en för varje katt, och när Kajsa såg Elise genom glasdörren i vardagsrummet, så fräste hon. Jag sprayar då och då syntetiskt kattferomon i lägenheten för att lugna katterna och förbättra relationerna mellan dem.


När Evora kommer blir det ännu lite svårare, för hon kommer att vara nästan vuxen då, och inte van vid barn. Så då får vi ha en ännu längre avspärrningsperiod. Vi får räkna med att Evora kanske aldrig helt kommer att gilla barn, men å andra sidan beror det så mycket på kattens temperament.


Uppfödaren i Spanien säger förresten att han börjar bli rätt trött på lilla Evora nu: hon är tydligen väldigt vild!


Lite senare på kvällen: Lilla Lo var jättearg på Elise innan hon skulle gå och lägga sig, för Elise bara gömde sig under våra sängar. Men så tog jag med det lilla livet och la henne på Lilla Los bröst medan vi läste saga. Elise låg kvar och lät sig klappas, och till slut somnade hon!!!! Sedan fick hon vara kvar hos Lilla Lo, och nu ligger Elise under Lilla Los täcke och sover. Lo har ännu inte somnat fast klockan är 10....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se