Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under juli 2007

Av Emelie - 12 juli 2007 22:09

För rättvisans skull vill jag förstås också visa min andra sibiriska katt: Alisia, som vi kommer att kalla för Elise. Än så länge har jag bara en enda bild på henne, från när hon var nästan nyfödd! Men när vi åker till Målsryd så kommer jag att ta en massa bilder! De är just nu i den mest underbara åldern: de springer och leker, men de är fortfarande väldigt små!

ANNONS
Av Emelie - 12 juli 2007 21:58

Nu har jag börjat fatta hur det här med bloggen funkar! Och jag tänkte därför passa på att visa en bild på lilla sötnosen Evora. Hon är enligt uppfödaren Onofre en mycket vild katt som har extremt mycket energi, älskar att leka och som brukar stjäla mat från hans tallrik! Bra att vi får två ungkatter för då kan Kajsa få vara ifred ibland! Jag visar här en bild från när Evora var liten (hon kommer inte att vara någon kattunge längre när jag får hem henne). Synd, för jag älskar kattungar!

:-(

ANNONS
Av Emelie - 12 juli 2007 21:34

Nu vet jag hur man lägger in bilder! Jag börjar med en bild på min jättefina huskatt Kajsa, 6 år. Kajsa har allt man kan önska sig av en sällskapskatt: hon är lugn, tillgiven, gosig, älskar att ligga i knät eller på magen. Förr, när hon var utekatt, så följde hon med oss som en hund när vi var ute och promenerade. Trots att vi inte hade henne i koppel. Numera är hon innekatt och hon har anpassat sig helt till detta. En mycket cool katt! Fast nu när det kommer två helt nya katter så lär hon bli rätt stressad. Vi förebygger det genom att inhandla syntetisk feromonspray, Feliway, som ska göra katterna glada.


I september kommer mina nya sibirier och så snart vi hittar vår borttappade bilnyckel så åker vi till uppfödaren utanför Borås och träffar kattungarna!

Av Emelie - 12 juli 2007 21:00

Nu har jag äntligen gjort min egen katthemsida! Uppfödningen ska heta Emmis sibiriska katter och nu finns jag ute på nätet för första gången! Coolt! Jag gick till ett ställe som hette Homestead och där hade de färdiga mallar. Jag har inte lust att lära mig en massa tekniska saker, vill bara kunna göra enkel och informativ sida om mina katter. Än så länge är adressen: http://hstrial-enilsson.homestead.com/

Snart hoppas jag dock att adressen blir det mer lättmanövrerade www.emmis.org.

Eftersom det bara ingick 5 sidor i priset för hemsidan, så använder jag den här bloggen i stället. Och hemsidan fick bli på engelska.


Så här är läget just nu: Jag har inga sibiriska katter hos mig ännu, för min ena honkatt finns fortfarande hos sin uppfödare i Spanien, på www.siestadream.com  (Evora), den andra katten finns hos sin svenska uppfödare på www.sibiriskakatter.se (Alisia). Jag längtar efter dem! Men som tur är så kan jag gosa extra mycket med min huskatt Kajsa så länge. Så fort jag kommer på hur man lägger in bilder här på bloggen så kommer jag att göra det!


Vi hörs!

Tidigare månad - Senare månad

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2007 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se